RUJAN

2020.

1.

PAKET JUMP

Redovna cijena: 3.600 kn

Cijena s popustom: 1980 kn

 

U ovom paketu sudjeluješ aktivno i pasivno. 

Riječ je o vježbama koje se izvode u thermo kapsuli što dovodi do poboljšanja cirkulacije, revitalizacije enzima, učvršćivanja muskulature te topljenja masnih naslaga na željenim dijelovima tijela.

Znojenje je bitan čimbenik u ovoj priči. Znojenjem gubimo kalorije i izbacujemo štetne tvari iz organizma, a potičemo ga  vježbanjem te efektom saune.

Pasivnim metodama promijeniti ćemo određene dijelove tijela koje želiš: smanjiti bokove, oblikovati stražnjicu, trbuh, noge, ruke i poprsje.

Paket se sastoji od 10 vježbanja, 10 wellness kapsula, 5 LPG tretmana, 5 kavitacija i 5 limfnih drenaža.

2.

3.

PAKET RAIN

Redovna cijena: 1.900 kn

Cijena s popustom: 1045 kn

 

Vježbanje u kapsuli za mršavljenje je tretman u kojem uživa svaka žena jer poneki sat za sebe prijeko nam je potreban, a kada taj sat utrošimo tako da postajemo ljepše i zdravije, zadovoljstvu nema kraja. 

Program se sastoji od dvije vrste kapsule i to one gdje prekrasne konture dobivaš svojom zaslugom (uz potporu čudesne tehnologije) i wellness kapsule gdje Te nagrađujemo za dobru odluku i uloženi trud te nastavljamo proces mršavljenja.

Pasivnom metodom kao što je kavitacija, obračunati ćemo se sa viškom masnoće na Tebi omraženom dijelu tijela. Nešto više o tretmanima kavitacije možeš pročitati OVDJE.

Paket se sastoji od 8 vježbanja, 8 wellness kupola, 4 kavitacije i 4 limfne drenaže.

PAKET DRAIN

Redovna cijena: 900 kn

Cijena s popustom: 495 kn

 

Bez obzira radilo se o dijeti ili zdravom napitku, Tvoj organizam biti će Ti zahvalan za svaki oblik detoksikacije. Ipak daleko najbolji posao po pitanju toksina u tijelu odrađuje naš vlastiti limfni sustav, ali što kad proces prirodne limfne drenaže postane prespor? Osnovna prednost limfne drenaže LPG aparatom je postizanje ravnoteže tekućina u organizmu i bolje opće zdravstveno stanje bez uporabe bilo kakvih lijekova. Aparat funkcionira na načelu isprekidane pneumatske kompresije što znači da se promjenom tlaka zraka u određenim vremenskim razmacima lagano pritišće tretirano područje te trenutačno dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

Paket se sastoji od 6 tretmana limfne drenaže LPG apartom.

4.

PAKET KAVITACIJA S

Redovna cijena: 1300 kn

Cijena s popustom: 715 kn

 

Zvuči poprilično komplicirano, no ultrazvučna kavitacija zapravo je vrlo jednostavan, brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i gornjih dijelova ruku. Mjesta su to na našem tijelu gdje bavljenje sportom može pomoći samo uz izniman trud, a dijeta uglavnom ne pomaže nikako.

Paket se sastoji od 4 tretmana kavitacije i 4 tretmana limfne drenaže.

Kontaktiraj nas i rezerviraj svoj termin za besplatne konzultacije!

 

I FIT d.o.o.
Kvaternikova 83, Donja Vežica, Rijeka

tel.    +385 51 711 416 

mob. +385 99 311 33 33

web. www.ifit.hr 

mail. info@ifit.hr

 

Radno vrijeme:

Pon, sri i pet od 12 do 20 h

Uto i čet od 8 do 16 h

Sub, ned i praznici zatvoreno

PRIJAVITE SE ZA OBAVIJESTI:

Pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti.
  • Facebook Basic Black

Mogućnost plaćanja karticama;

jednokratno i na rate!

© 2015 I FIT d.o.o. Web design: RiMark marketinška agencija

 

Impressum