Predjela za novogodišnji party
![](https://static.wixstatic.com/media/95690d_316ce2494d4847bfbb7db175b9f031bc~mv2_d_1920_1280_s_2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/95690d_316ce2494d4847bfbb7db175b9f031bc~mv2_d_1920_1280_s_2.jpg)
Novogodišnja predjela za slavlje bez stresa!
SVJEŽA SALASA OD POMIDORA
![](https://static.wixstatic.com/media/95690d_d75b8f75626149bd8cdc30ebcb3013b8~mv2_d_1920_1280_s_2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/95690d_d75b8f75626149bd8cdc30ebcb3013b8~mv2_d_1920_1280_s_2.jpg)
Sastojci:
6 pomidora srednje veličine
1 manja crvena kapula
1 češanj češnjaka
3 pera korijandra
1 žlica soka od limuna
sol, papar tortilje Priprema:
Izvaditi jezdru pomidora pa narezati meso na sitne komadiće. Luk narezati na komadiće iste veličine kao pomidor. Češnjak nasjeckati što sitnije. Korijander isto tako. U zdjeli zatim pomiješamo sve sastojke skupa sa začinima i sokom od limuna. Služiti sa tortilja čipsom.
KUGLICE MOZZARELLE
![](https://static.wixstatic.com/media/95690d_52e7c77a05c14a1e89790340879bea7a~mv2_d_1920_1271_s_2.jpg/v1/fill/w_980,h_649,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/95690d_52e7c77a05c14a1e89790340879bea7a~mv2_d_1920_1271_s_2.jpg)
Sastojci:
Mini mozzarella kuglice
1 jaje
1žličica majčine dušice
sol, papar
brašno, krušne mrvice
Priprema:
Pripremiti brašno za paniranje, jaja istući, začiniti sa soli i paprom, a krušne mrvice pomiješati sa majčinom dušicom.
Kuglice mozzarelle panirati i stavljati na masni papir i tako pripremljene staviti u već zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva. Peći dok kuglice ne pozlate.
SNACK OD SLANUTKA Sastojci:
2 tetrapaka slanutka od 240 grama
maslinovo ulje
![](https://static.wixstatic.com/media/95690d_ac609dcbd12649fba33cbc430265bade~mv2_d_1920_1440_s_2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/95690d_ac609dcbd12649fba33cbc430265bade~mv2_d_1920_1440_s_2.jpg)
sol, papar
chili papričica u orahu
Priprema:
Zagrijati pećnicu na 200 stupnjeva. Veliki pleh od pećnice preliti maslinovim uljem i vratiti ga u pećnicu. Na 3 minute. Slanutak ocijediti, posušiti papirnatim ubrusom i tako suhog ga začiniti sa soli, paprom i chilil prahom. Tako začinjen slanutak raširiti po plehu u jednom sloju i peći 10 do 12 minuta. Služiti toplo.
Za BESPLATNO individualno savjetovanje o prehrani kontaktirajte nas!