top of page

Paket "L"

4 limfnih drenaža LPG aparatom i

4 termo deka / body wrapinga

Detox programi

8 limfnih drenaža LPG aparatom

Paket "XL"

Detox programi

Bez obzira radilo se o dijeti ili zdravom napitku, Vaš organizam bit će Vam zahvalan za svaki oblik detoksikacije. Ipak daleko najbolji posao po pitanju toksina u tijelu odrađuje naš vlastiti limfni sustav, ali što kad proces prirodne limfne drenaže postane prespor?

LIMFNI SUSTAV - što, kako i zašto?

Limfni sustav može se slikovito opisati kao mreža ili sustav kanala koji usmjerava otpadne tvari i toksine prema organima koji ih izbacuju van iz našeg tijela. I ako ga mi ne stimuliramo, odnosno, ako limfni sustav ne radi pravilno toksini se samo slažu i naš se organizam ne može izboriti sa vlastitim „otpadom“.

Razlog zbog kojeg limfni sustav „zakaže“ je vrlo jednostavan. Za razliku od krvotoka kojeg pokreće srce, jedini i osnovni pokretač limfnog sustava smo mi sami odnosno naša tjelesna aktivnost.

Dakle, limfni sustav se oslanja na naše kretanje, disanje, djelovanje mišića kako bi osigurao protok potreban da se tijelo riješi toksina, hormona, štetnih masnih kiselina, bakterija i virusa. To znači da ukoliko naš organizam opteretimo nepravilnom prehranom, predugim sjedenjem, stajanjem ili nedovoljnim kretanjem, proces prirodne limfne drenaže postat će sporiji, što za posljedicu ima nakupljanje tekućine te oticanje i bolove u zglobovima, osjećaj težine u nogama, tromost, kronični umor, probavne smetnje, pojavu celulita, grčeve u mišićima i glavobolje.

Postavlja se pitanje kako pomoći limfnom sustavu kada „zapne“?

Potpuno prirodne i iznimno efikasne metode su ručna ili limfna drenaža LPG aparatom.

 

Osim što učinkovito eliminiraju prethodno navedene zdravstvene probleme ovakvi tretmani imaju i pozitivne estetske učinke kao što su: smanjivanje obujma tretiranog područja, vidljivo poboljšanje kvalitete tkiva i regeneriranje kože, nestajanje akni, razbijanje nakupina celulita, i slično.

Osnovna prednost limfne drenaže LPG aparatom je postizanje ravnoteže tekućina u organizmu i bolje opće zdravstveno stanje bez uporabe bilo kakvih lijekova. Aparat funkcionira na načelu isprekidane pneumatske kompresije što znači da se promjenom tlaka zraka u određenim vremenskim razmacima lagano pritišće tretirano područje te trenutačno dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

Osim redovite tjelesne aktivnosti, zdrave prehrane i puno, puno tekućine, najbolji prijatelji Vašeg limfnog sustava su DETOX i DRAIN paketi.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije!

Pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti.

Zahvaljujemo na poslanom :)

bottom of page