NEŠTO

POSEBNO

SAMO ZA TEBE

 

Želiš li postizati rezultate i pritom uživati u tome; želiš li zadržati ono što postigneš; želiš li biti zadovoljna svojim tijelom i ukupno poboljšanim stanjem organizma? Čekamo Te s nestrpljenjem i oduševljenjem! I Fit team specijaliziran je za zdravo, ugodno i zabavno mršavljenje, te oblikovanje tijela. 

Zagrijana na 37 °C, uređaj je gdje ćete se opustiti, nastaviti proces mršavljenja i nahraniti kožu kisikom. Time spriječavamo efekt opuštene kože nakon smanjenja obujma. To nam je pasivni dio mršavljenja.

Zvučni poprilično komplicirano, no ultrazvučna kavitacija zapravo je vrlo jednostavan, brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i gornjih dijelova ruku. Mjesta su to na našem tijelu gdje bavljenje sportom može pomoći samo uz izniman trud, a dijeta uglavnom ne pomaže nikako...

Želite promijeniti određene dijelove tijela: smanjiti bokove, oblikovati stražnjicu, trbuh, noge, ruke, poprsje? Znamo kako djelovati na kritične točke i predlažemo Vam efikasan tretman koji polučuje sljedeće rezultate...

 

 

U ovom tretmanu sudjelujete aktivno i to vježbom! Ugodnom, nadasve prilagođenom vježbom koja će iznjedriti odlične rezultate i kao nagradu donijeti iznimno zadovoljstvo vlastitim tijelom. 

Please reload

I FIT d.o.o.
Kvaternikova 83, Donja Vežica, Rijeka

tel.    +385 51 711 416 

mob. +385 99 311 33 33

web. www.ifit.hr 

mail. info@ifit.hr

 

Radno vrijeme:

Pon, sri i pet od 12 do 20 h

Uto i čet od 8 do 16 h

Sub, ned i praznici zatvoreno

PRIJAVITE SE ZA OBAVIJESTI:

Pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti.
  • Facebook Basic Black

Mogućnost plaćanja karticama;

jednokratno i na rate!

© 2015 I FIT d.o.o. Web design: RiMark marketinška agencija

 

Impressum