top of page

TERMO DEKA I

BODY WRAPPING

Body wraping

Princip rada termo deke se temelji na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobađa protok limfe pa se može koristiti i u terapiji edema.

Body wrapping je tretman tijekom kojeg na tijelo klijentice nanosimo preparat (kremu), a djelovanje aktivnih sastojaka iz kreme pospješujemo zamatanjem tretiranih dijelova tijela u plastičnu foliju.

Body wrapping provjereno je učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, obujam i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Birati možete između paketa tretmana sa drenažnim djelovanjem i paketa tretmana smanjivanja obujma.

VINSKI PILING ZA TIJELO

Želite li vratiti koži sjaj i mekoću, vinski piling je najbolji način da to i učinite. Nježno uklanja površinski sloj odumrlih stanica epidermisa i čuva prirodne zalihe vlage. Rezultat je prekrasna i zdrava koža, koja će odmah nakon pilinga biti vidljivo mekša i sjajnija.

MASKE ZA TIJELO

Jogurti za tijelo kremasto-gelaste strukture predstavljaju specijaliziranu, aromama obogaćenu njegu kože, koju kao masku nanosimo na tijelo u sauni. Zagrijani zrak u sauni ubrzava cirkulaciju u tijelu i potiče otvaranje pora na koži. Time omogućuje lakšu i efikasniju penetraciju aktivnih sastojaka u kožu, što joj pomaže pri vraćanju izgubljene vlage te je bogato hrani.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije!

Pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti.

Zahvaljujemo na poslanom

bottom of page