top of page

O NAMA

Svaki član našeg teama živi upravo onako kako ćemo to savjetovati i Vama.

 

Dijeta nikada nije bila naš izbor kao niti bilo koja vrsta izgladnjivanja, pretjerano treniranje bez plana i programa i razne kemijske formule (tko još tome vjeruje) koje Vas rješavaju viška kilograma.

 

Nakon dugogodišnjeg iskustva i primjenjivanja odabranih aparata, preparata i odabranog sistema rada znamo da svatko može izgledati bolje, riješiti se celulita i masnih naslaga te „isklesati“ točno željene dijelove tijela. Isto tako znamo kako s godinama održavati ili vratiti željenu liniju.

Svaka je žena individua sama za sebe i svakoj se upravo tako i obraćamo. Prolazimo s Vama želje i mogućnosti, predlažemo Vam plan i program rada te svima besplatno izrađujemo plan prehrane. Samo nekoliko promjena u navikama može rezultirati odličnim rezultatima i dokazati ćemo Vam to.

 

Za svaki je rezultati potreban prethodni rad i želja da se isti postigne. Mi ćemo Vam pomoći da formirate ciljeve te ostvarujete jedan po jedan s iznimnom lakoćom i zadovoljstvom. Nismo pobornici brzih i nezdravih načina mršavljenja, izabrali smo zdrav put, kvalitetniji način života i programe što u sinergiji donosi ostvarenje onog što želite postići sa svojim tijelom. Isto tako želimo da Vaš i naš uspjeh ostane trajan, da zadržite vitko, učvršćeno i lijepo oblikovano tijelo zauvijek.

I FIT terapeuti

POŠALJITE NAM UPIT:

 

Želite li postizati rezultate i pritom uživati u tome; želite li zadržati ono što postignete; želite li biti zadovoljni svojim tijelom i ukupno poboljšanim stanjem organizma? Čekamo Vas s nestrpljenjem i oduševljenjem! I Fit team specijaliziran je za zdravo, ugodno i zabavno mršavljenje i oblikovanje tijela. 

Pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja i Pravila o privatnosti.

Zahvaljujemo na poslanom :)

Nešto više o nama pogledajte ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=TRNCmm-s4nA

bottom of page