top of page

TOP 4

ANTICELULITNIH

TRETMANA

1.

Lipomassage LPG tretmani

 

Jedinstvena tehnika LPG uređaja za njegu tijela radi na principu mehaničkih stimulacija kože pomoću dva nezavisna motorizirana valjka koji su ekskluzivni patent LPG-a. Nježna površina valjaka olakšava njihovo kretanje po tijelu i osigurava iznimno ugodan i relaksirajući osjećaj prilikom tretmana. LPG tehnika radi na principu vakuma.

https://www.ifit.hr/lipomassage-lpg-tretman

Celulit.jpg

2.

Kavitacija više djeluje na obujam masnih stanica, a posljedično i na celulit. Ovaj tretman preporučiti ćemo u slučaju kad se radi o određenom dijelu tijela i kad je zdravstveno stanje odgovarajuće. Ultrazvučna kavitacija zapravo je vrlo jednostavan, brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i gornjih dijelova ruku. Mjesta su to na našem tijelu gdje bavljenje sportom može pomoći samo uz izniman trud, a dijeta uglavnom ne pomaže nikako.

https://www.ifit.hr/kavitacija

3.

Tretman body wraping je , rekli bismo, "light" verzija, LPG tretmana i tretmana ultrazvučne kavitacije. Body wraping preporučiti ćemo ukoliko postoje opće, odnosno, lokalne kontraindikacije. Princip rada termo deke se temelji na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobađa protok limfe pa se može koristiti i u terapiji edema.

https://www.ifit.hr/termo-deka-i-body-wrapping

4.

Ručnom anticelulitnom masažom se pokreće cirkulacija krvi i limfe u dubljim slojevima i u vezivnom tkivu. Pokreti su posebni i razlikuju se od klasične masaže. Ova masaža je dosta snažna, i moguće su modrice nakon tretmana. U tom slučaju, preporučiti ćemo jednu, ili kombinaciju prethodno navedenih metoda.

Mršavljenje s osmijehom :)

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije!

Your details were sent successfully!

bottom of page