top of page

THERMO

I FIT  KUPOLA

Thermo slim kapsula I FIT

Ne nudimo Vam obećanje da se ležeći tope kilogrami, ne ne drage žene – odavno smo svi shvatili da to tako ne ide. Ono što Vam predstavljamo je istinsko i realno rješenje Vaših fizičkih nedostataka na potpuno prirodan, brz, zdrav i krajnje ugodan način.

Pozivamo Vas na vježbanje koje brzo i trajno donosi rezultate, vježbanje koje Vas potiče na više i dalje jer izuzetno brzo uviđate da se MOŽE.


Vježbanje u kapsuli za mršavljenje je tretman u kojem uživa svaka žena jer poneki sat za sebe prijeko nam je potreban, a kada taj sat utrošimo tako da postajemo ljepše i zdravije, zadovoljstvu nema kraja. 

Program se izrađuje individualno, prati se svaki napredak koji uistinu garantiramo, vodimo Vas u ljepše i zdravije tijelo brzim, ali laganim koracima. Program se sastoji od dvije vrste kapsule i to one gdje prekrasne konture dobivate svojom zaslugom (uz potporu čudesne tehnologije) i wellness kapsule gdje vas nagrađujemo za dobru odluku i uloženi trud i nastavljamo proces mršavljenja.

 

INFRACRVENA KAPSULA ZA MRŠAVLJENJE


Infracrvena kapsula za mršavljenje je uređaj unutar kojeg se vježba, a radi na principu zagrijavanja na tjelesnu temperaturu od 37 °C, i isijavanja infracrvenog svjetla koje zagrijava mišiće i prodire 3-4 cm duboko u tkivo aktivirajući enzime koji pretvaraju masnoće u energiju. Time ubrzavamo proces mršavljenja, reduciramo celulit i potičemo proces lipolize. To nam je aktivni dio mršavljenja.


LEŽAJ KOJI POGODUJE REZULTATIMA


Kapsula ima posebno dizajniran i patentiran ležaj koji blagodatno djeluje na kožu i tijelo te poboljšava rezultate fizičkih aktivnosti unutar kapsule.

 

U ovom tretmanu sudjelujete aktivno i to vježbom! Ugodnom, nadasve prilagođenom vježbom koja će iznjedriti odlične rezultate i kao nagradu donijeti iznimno zadovoljstvo vlastitim tijelom. 

 

Riječ je o vježbama koje se izvode u thermo kapsuli što dovodi do poboljšanja cirkulacije, revitalizacije enzima, učvršćivanje muskulature te topljenja masnih naslaga na željenim dijelovima tijela.
Zbog paralelne vanjske zagrijanosti (na temperaturi od 37°C unutar kapsule) i unutarnje zagrijanosti tijela, dolazi do bržeg topljenja masnih naslaga te bolje enzimske aktivnost što rezultira mršavljenjem i gubitkom celulita.

Znojenje je bitan čimbenik u ovoj priči. Znojenjem gubimo kalorije i izbacujemo štetne stvari iz organizma, a potičemo ga i vježbanjem i efektom saune.

 

Mršavljenje s osmijehom :)

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije!

Pročitala sam i prihvaćam Uvjete korištenja i pravila o privatnosti.

Zahvaljujemo na poslanom :)

bottom of page