top of page

 

Sve u 17

 

novogodišnja akcija

Zahvaljujemo svim našim klijenticama na sudjelovanju u novogodišnjoj akciji „SVE U 17“.

 

Danas u 17:00 sati akcija je završena, a dobitnice popusta bit će kontaktirane putem emaila.

Pratite nas jer uskoro slijede novi popusti i nagradne igre... :)

Pravila i uvjeti:

Priređivač akcije „Sve u 17“ je Studio I FIT. Akcija se priređuje s ciljem promidžbe usluga Studija I FIT koji je specijaliziran za zdravo, ugodno i zabavno mršavljenje te oblikovanje tijela.

 

Akcija traje: od 1.1.2017. god. (17:00 h) do 17.1.2017. god. (do 17:00 h).

 

Za svaku kupnju usluga ili paketa usluga u Studiju I FIT u periodu od 1.1.2017. god. (17:00 h) do 17.1.2017. god. (17:00 h) kupac ostvaruje pravo na 17% popusta. Popust se ostvaruje bez obzira na način plaćanja (gotovinski ili transakcijski). Popusti se ne mogu zbrajati niti kombinirati s popustima iz prethodnih natječaja.

 

Najbržih 17 kupaca odnosno prvih 17 uplata ulaze u bubanj za dodatne nagrade. Slučajnim odabirom izvlače se 3 dobitnika koja će biti nagrađena sa još 17% popusta, I FIT majicom i privjeskom za ključeve.

 

 

Popis dobitnika biti će objavljen na FB stranici (https://www.facebook.com/studioifit.rijeka/?fref=ts) i na web stranici studija (http://www.ifit.hr). Osim toga dobitnici će biti obaviješteni i putem e-maila.

Nagrade osigurava Priređivač i mogu se preuzeti osobnim dolaskom u Studio I FIT u roku od 60 dana od objave dobitnika. Zamjena nagrada za novac nije moguća, kao niti ikakav drugi oblik kompenzacije.

U nagradnom izvlačenju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji. Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom izvlačenju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, niti je povezan s Facebookom.

 

U Rijeci, 27.12.2016. god.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije!

Success! Message received.

bottom of page